Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Het beste tekenprogramma voor sanitair

Bent u op zoek naar een sanitair tekenprogramma waarmee u eenvoudig en snel de beste ontwerpen kunt maken. Dan is PaletteCAD het ideale pakket. We hebben namelijk software ontwikkeld die gebruiksvriendelijk is en waar u snel een duidelijk ontwerp mee produceert. Onze software neemt u hierbij meerdere taken uit handen, zodat u zich helemaal kunt concentreren op het daadwerkelijke ontwerpen. Ons 3D sanitair tekenprogramma is een alles-in-een oplossing met een gebruiksvriendelijke besturing, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Met onze sanitaire module maakt u binnen tien minuten al een simpel ontwerp, waarbij u zelfs bestaande producten van bekende merken als Grohl en Duravit kunt gebruiken.

Aan de slag met een tekenprogramma voor sanitair

Bij ons tekenprogramma is het mogelijk om speciale modules te gebruiken, waarbij het nog makkelijker is om voor een bepaalde doelgroep een goed ontwerp te maken. We hebben het dan onder andere over een module waarmee PaletteCAD verandert in een sanitair tekenprogramma. De speciale sanitair-module bevat maar liefst 2000 materialen waar u een badkamer mee kunt ontwerpen. U kunt hierbij dan ook nog 20.000 producten van bestaande merken in uw design meenemen. Als u dan ook aan een klant wil laten zien hoe een bepaalde badkamer er uit komt te zien, dan is deze software hier het best geschikt voor.

Meer weten over ons 3D sanitair tekenprogramma?

Indien u meer wilt weten over wat PaletteCAD ook voor u kan betekenen, dan kunt u vandaag nog contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We vertellen u graag meer over wat u allemaal voor mogelijkheden hebt met ons tekenprogramma voor het sanitair. Met behulp van onze software kunt u eenvoudig aan uw klanten presenteren, op de hoogst mogelijke kwaliteit. Op deze manier zullen klanten een stuk sneller enthousiast worden over het ontwerp dat u voor ze heeft gemaakt. Onze speciale toevoeging PaletteVR maakt dit allemaal nog eens extra interessant, aangezien uw klant dan daadwerkelijk het gevoel heeft in de ruimte te zijn!

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie