Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Schrijnwerk ontwerpen met onze speciale schrijnwerk software

Als binnenhuisarchitect moet u met heel wat zaken rekening houden. Dit gaat verder dan alleen maar het inrichten van een ruimte naar aanleiding van de wensen van uw klanten. U moet bijvoorbeeld ook rekening houden met het schrijnwerk in een ruimte. We hebben het dan over deuren, meubelen, raamkozijnen… Met de schrijnwerk software van PaletteCAD is het eenvoudiger dan ooit om overal rekening mee te houden bij het ontwerpen van een interieur. Neem dan ook eens een kijkje bij de mogelijkheden die u met PaletteCAD heeft om te zien hoe onze 3D schrijnwerk software ook uw werk eenvoudiger maakt.

De beste software voor schrijnwerk

Schrijnwerk is de verzamelnaam voor al het houtwerk dat aan de binnen- en buitenkant van een huis wordt gebruikt, dat niet bedoeld is voor de constructie van het betreffende huis. U begrijpt dan ook dat er bij het ontwerpen van een huis heel wat schrijnwerk te pas kan komen. Als binnenhuisarchitect is het dan ook belangrijk om hier rekening mee te houden. Met PaletteCAD ontwerpt u dit schrijnwerk niet alleen, u zorgt er ook voor dat werkvoorbereiding en productie van het schrijnwerk eenvoudig worden aangestuurd. Dit wordt door het softwarepakket verzorgd, zodat u zich bezig kunt houden met het daadwerkelijke ontwerpen.

Aan de slag met de beste 3D schrijnwerk software

We vinden het belangrijk om het voor interieurontwerpers mogelijk te maken zich voornamelijk bezig te houden met het daadwerkelijke ontwerpen van een interieur. Laat al het geregel over aan onze software voor het schrijnwerk, PaletteCAD. Neem een kijkje bij de uitgebreide online demonstratie die we van onze software voor u op deze website hebben neergezet. Zo krijgt u een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is met PaletteCAD. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen over onze software aan ons te stellen.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie