Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Zoekt u een schrijnwerk tekenprogramma?

U bent een interieurontwerper en heeft bij uw werk ook regelmatig te maken met schrijnwerk? Dan is het goed om hier een pakket voor aan te schaffen dat u helpt bij zowel ontwerp als uitvoering van het schrijnwerk. Hiervoor raden wij u aan om PaletteCAD te overwegen. Onze software is er helemaal op ontwikkeld om het ontwerpers mogelijk te maken zich zoveel mogelijk op het daadwerkelijke ontwerpen van een interieur te richten. De technische details en aansturingen worden voor u door de software geregeld. Ons schrijnwerk tekenprogramma is daarbij ook het ideale programma om na het ontwerpen een presentatie mee te houden.

Werken met een 3D schrijnwerk tekenprogramma

Schrijnwerk behelst alles wat er aan hout in een interieur en exterieur wordt gebruikt, zonder dat dit een ondersteunende rol heeft voor de constructie van het gebouw. Er komt bij een inrichting waarin veel hout wordt gebruikt dan ook heel wat schrijnwerk om de hoek kijken. Met ons 3D schrijnwerk tekenprogramma is het heel eenvoudig om dit schrijnwerk aan een interieur toe te voegen. Nadat u de maten van uw huis heeft ingevoerd, sleept u eenvoudig alle objecten uw ontwerp in. Daarbij heeft u dan ook nog de keuze uit een groot aantal verschillende materialen om te gebruiken. Met ons tekenprogramma schrijnwerk toevoegen is zodoende heel makkelijk.

Meer weten over ons schrijnwerk tekenprogramma?

We hebben elders op deze website een online demonstratie van ons 3D schrijnwerk tekenprogramma klaarstaan. Hierin wordt duidelijk aangegeven wat er allemaal mogelijk is met PaletteCAD en hoe u de verschillende functies van de software gebruikt. Heeft u naar aanleiding hiervan nog extra vragen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om deze aan ons te stellen. PaletteCAD is een tekenprogramma voor schrijnwerk dat al ruim twintig jaar wordt ontwikkeld. We luisteren daarbij altijd naar wensen van onze klanten om het pakket nog completer en gebruiksvriendelijker te maken.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie