Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

De beste software voor houtbewerking

Als u actief bent op het gebied van houtbewerking, dan is het goed om eens te bekijken wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. Maakt u bijvoorbeeld een ontwerp, dan is het het beste om dit ontwerp ook in 3D in de computer te zetten. U heeft dan namelijk een mooi, technisch ontwerp waar u zonder problemen verder mee kunt werken. Voor de beste software voor houtbewerking raden wij u aan om eens bij de mogelijkheden van PaletteCAD te komen kijken. Onze software is er namelijk helemaal op ontwikkeld om het u zo eenvoudig mogelijk te maken om uw ontwerp in 3D in de computer te realiseren.

Aan de slag met houtbewerking software

Bij PaletteCAD werken we al meer dan 20 jaar aan onze software. Het is onze wens om een pakket te maken dat eenvoudig te gebruiken is, zodat uw creatieve proces niet wordt verstoord door zaken waar u tegenaan loopt. Maar daarbij vinden we het ook belangrijk om software te bieden die veelzijdig is en die compleet is. Een pakket dat daarbij de kracht heeft om al uw wensen aan te kunnen. Met onze software kunt u daarbij niet alleen maar ontwerpen, het is ook mogelijk om een presentatie te geven, de marketing en verkoop van uw product te regelen en om de productie van het product daadwerkelijk te ondersteunen.

Meer weten over onze houtbewerking software?

Als u met onze houtbewerking software aan de slag wilt gaan, dan kan het natuurlijk zijn dat u hier vragen over heeft. Neem hiervoor dan even contact met ons op. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van uw wensen. Samen met u bekijken we dan hoe onze software u kan helpen als 3D software voor houtbewerking. Onze software voor houtbewerking is dusdanig ontwikkeld dat u hier snel en eenvoudig mee aan de slag kunt gaan, om zo het best mogelijke resultaat te bereiken.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie