Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Werken met een technisch tekenprogramma

U bent ontwerper van interieurs en wilt hiervoor graag een technisch tekenprogramma gebruiken? Dan bent u bij PaletteCAD aan het juiste adres. Ons pakket is namelijk helemaal ontwikkeld als 3D technisch tekenprogramma. We hebben een pakket ontwikkeld dat eenvoudig werkt, maar waar u wel zeer veel verschillende mogelijkheden mee heeft. U geeft eenvoudig aan hoe groot de ruimte moet zijn waar u voor ontwerpt, waarna u hier alle onderdelen aan toevoegt die u nodig heeft. Het is uiteraard net zo makkelijk om deze onderdelen te verplaatsen en eventueel weer te verwijderen. Helemaal zoals u het ontwerp wilt hebben!

Een tekenprogramma dat technisch is

We zijn al twintig jaar bezig met de ontwikkeling van PaletteCAD. Door de jaren heen hebben we onze software constant gebruiksvriendelijker gemaakt en er voor gezorgd dat u hier nog meer mogelijkheden mee heeft. Daar komt bij dat we constant modules toevoegen. Bent u actief als binnenhuisarchitect? Dan maakt u bijvoorbeeld gebruik van onze Meubel module. Hierbij krijgt u duizenden objecten en materialen om in uw design te verwerken. De objecten zijn trendy objecten die op dit moment in de mode zijn. Allemaal zaken om rekening mee te houden in een design waar u uw klanten blij mee maakt.

Werken met een tekenprogramma op technisch gebied

Ondanks dat wij een 3D technisch tekenprogramma aanbieden, wil dit nog niet zeggen dat het ook moeilijk is om te werken met PaletteCAD. Integendeel, want we vinden het belangrijk dat onze klanten zich met het werken met onze software helemaal kunnen richten op het daadwerkelijke ontwerpen. De technische kanten kunt u helemaal aan onze software overlaten. Daar horen bijvoorbeeld ook de werkvoorbereiding en productie van een project bij. Wij helpen u graag zo prettig mogelijk te werken en uw eigen kwaliteiten zoveel mogelijk te benutten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie