Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Een tekenprogramma voor hout

U bent op zoek naar een tekenprogramma waarmee u eenvoudig een design maakt van een bepaalde ruimte. De klant wil graag dat u in het design zoveel mogelijk hout gebruikt. Dan is het belangrijk dat dit hout er zo echt mogelijk uit komt te zien, zodat de klant een zo goed mogelijke indruk krijgt van het uiteindelijke design. Bekijk hiervoor de mogelijkheden van ons 3D tekenprogramma voor hout. PaletteCAD is een softwarepakket waarmee u een zeer groot aantal verschillende materialen in uw design kunt gebruiken. Daar bevinden zich uiteraard ook vele soorten hout tussen.

Aan de slag met een hout tekenprogramma

Met PaletteCAD is het mogelijk om een interieur in 3D te ontwerpen. Met een VR-bril op kan uw klant daarbij zelfs de ruimte ‘instappen’ om te bekijken hoe het interieur er straks in het echt uit kan komen te zien. We vinden het belangrijk om het u als gebruiker mogelijk te maken snel een design te maken met de objecten en materialen die uw klant graag in het uiteindelijke interieur wil zien. Met ons tekenprogramma ziet hout er levensecht uit, waardoor de indruk die uw klant krijgt alleen maar beter wordt. Met behulp van onze speciale modules krijgt u daarbij ook nog eens de beschikking over meer verschillende objecten en materialen.

Het 3D tekenprogramma dat hout er levensecht uit laat zien

Als u een klant naast u heeft zitten, dan wilt deze misschien wel zien hoe verschillende soorten hout er precies uitzien. Zo krijgen ze een goede indruk van de kwaliteiten van deze soorten hout. PaletteCAD is een pakket dat er speciaal op is ontwikkeld om niet alleen een professioneel design te kunnen maken, maar ook een professionele presentatie te kunnen geven. PaletteCAD bestaat ruim 20 jaar en wordt constant doorontwikkeld, zodat dit pakket het vooraantstaande hout tekenprogramma blijft. Bekijk onze online demonstratie om een goede indruk te krijgen van wat u allemaal van PaletteCAD kunt verwachten.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie