Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Het beste tekenprogramma voor de interieurbouw

Bent u actief als ontwerper in de interieurbouw en bent u op zoek naar krachtige software waarmee u snel en eenvoudig een design maakt? PaletteCAD is dan een tekenprogramma voor de interieurbouw waarmee u binnen tien minuten al een ontwerp maakt dat u aan klanten kunt laten zien. Het is daarbij ook mogelijk om aanpassingen van de klant direct door te voeren en de aangepaste versie meteen in 3D te laten zien. Zo maken wij het u met ons 3D tekenprogramma voor de interieurbouw zo eenvoudig mogelijk om klanten uw visie te laten zien en ze hiervan te overtuigen.

Eenvoudig werken met ons interieurbouw tekenprogramma

We willen met PaletteCAD onze klanten de mogelijkheid bieden om aan de slag te gaan met een krachtig, maar gebruiksvriendelijk, pakket voor het ontwerpen van ruimtes. Het is hierbij heel makkelijk om een design op te zetten. Geef aan hoe groot de ruimte moet zijn en ga aan de slag met de vele objecten en materialen die wij standaard in ons pakket hebben zitten. U kunt daarbij ook gebruik maken van onze speciale meubelmodule. Hiermee heeft u bij ons tekenprogramma voor de interieurbouw de beschikking over nog eens 8000 extra objecten en 20.000 extra materialen!

Meer weten over ons 3D tekenprogramma voor de interieurbouw?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die u heeft met ons softwarepakket kunt u altijd even contact met ons opnemen. We vertellen u dan graag meer over wat er allemaal mogelijk is met PaletteCAD. U kunt hiervoor natuurlijk ook even een kijkje nemen bij onze online demonstratie, waarbij alle mogelijkheden van ons interieurbouw tekenprogramma de revue passeren. PaletteCAD is software waarmee u eenvoudig ontwerpt, maar net zo makkelijk een overtuigende presentatie geeft. Daarbij is het dan zelfs nog mogelijk dat uw klanten deze presentatie in virtual reality te zien krijgen. Hierdoor hebben ze helemaal het idee al in de ruimte te staan en krijgen ze een perfecte indruk van wat het eindresultaat gaat worden.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie