Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Aan de slag met het beste kantoor tekenprogramma

Bent u een ontwerper die zich professioneel bezighoudt met het ontwerpen van kantoren? Dan bent u wellicht op zoek naar software die het u mogelijk maakt om een ontwerp eenvoudig in de computer te zetten. Software die het u daarbij ook mogelijk maakt om van uw ontwerp makkelijk een 3D presentatie te maken voor uw opdrachtgever. Ons tekenprogramma voor kantoor inrichtingen is er helemaal op ontwikkeld om u het maken van een goed design zo makkelijk mogelijk te maken. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Een gebruiksvriendelijk kantoor tekenprogramma

Ons 3D tekenprogramma voor kantoor inrichting wordt nu al meer dan 20 jaar ontwikkeld. Het is een alles in een concept waarmee u niet alleen heel eenvoudig een ontwerp maakt, maar dat daarbij ook perfect geschikt is om een presentatie mee te geven. Zo laat u heel eenvoudig aan uw klanten zien hoe dat ontwerp er straks in het echt uit komt te zien. Uw klant heeft dan veel beter visueel wat het eindresultaat gaat worden en kan dan ook eenvoudig opmerking geven of aanpassingen maken. Met ons kantoor tekenprogramma is het natuurlijk heel eenvoudig om een ontwerp snel aan te passen.

Meer weten over ons tekenprogramma voor kantoor design?

Indien u meer wilt weten over onze software, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even contact met ons op te nemen. We zitten klaar om al uw vragen over onze software te beantwoorden, of om u advies te geven over het gebruik hiervan. Dankzij onze innovatieve gebruiksinterface en revolutionair oppervlaktedesign behoort PaletteCAD tot de beste software die er op het gebied van kantoorinrichtingen te vinden is. Neem vooral ook een kijkje bij de uitgebreide informatie op onze website, om zo een goede indruk te krijgen van wat er met PaletteCAD allemaal mogelijk is.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie