Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Het beste tekenprogramma voor kantoorinrichting

Bent u een designer die onder andere actief is op het gebied van het inrichten van kantoren? Dan bent u wellicht op zoek naar software waarmee het ontwerpen van een kantoor zo eenvoudig mogelijk gemaakt wordt. U vindt alle mogelijkheden die u op dit gebied wenst in het programma PaletteCAD. Deze software is dusdanig ontwikkeld dat het zo eenvoudig mogelijk wordt om een kantoorinrichting te ontwerpen. Gekoppeld aan een revolutionair oppervlaktedesign en een innovatieve gebruiksinterface is dit de krachtigste software die er op dit gebied te krijgen is.

Meer weten over ons kantoorinrichting tekenprogramma?

Indien u meer wilt weten over ons pakket, raden wij u aan om eens contact met ons op te nemen en uw vragen op ons af te vuren. PaletteCAD is software die al meer dan 20 jaar wordt doorontwikkeld. Software waar over de hele wereld vele mensen gebruik van maken. We luisteren goed naar onze klanten en zorgen er voor dat er aanpassingen worden gemaakt indien dit nodig is, waarbij we ook regelmatig nieuwe features toevoegen. Het is bij onze software zo dat deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk is gemaakt, zodat u uzelf geheel op het daadwerkelijke ontwerpen kunt richten.

Aan de slag met het beste kantoorinrichting tekenprogramma

Ons tekenprogramma voor kantoorinrichting is een pakket dat er helemaal op is ontwikkeld om het u zo makkelijk mogelijk te maken een design te maken, maar ook om dit te presenteren. U zet uw 2D-ontwerp eigenlijk heel eenvoudig om in een 3D design. Met ons 3D tekenprogramma voor kantoorinrichting kunt u dan heel makkelijk laten zien hoe dat ontwerp er straks in het echt uit komt te zien. Het is dan eenvoudig voor uw klant om aanpassingen te maken, indien dit nodig mocht zijn. Meer weten over ons kantoorinrichting tekenprogramma? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie