Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Met een professioneel tekenprogramma kasten ontwerpen

Staat u op het punt om kasten te ontwerpen, maar wilt u hier het liefste een tekenprogramma op uw computer voor gebruiken? Een tekenprogramma waarmee u niet eenvoudig een kast ontwerpt, maar waarmee u deze kast ook meteen in 3D kunt bekijken? Bekijk dan eens wat er allemaal mogelijk is met ons speciale tekenprogramma voor kasten. Ons pakket heet PaletteCAD en is een softwarepakket dat u eenvoudig kunt gebruiken om de mooiste kasten mee te ontwerpen. U kunt hierbij niet alleen verschillende vormen gebruiken, maar de kasten ook laten weergeven met meerdere materialen. 

Werken met een kasten tekenprogramma

Met PaletteCAD kunt u eenvoudig een kast in 3D ontwerpen. Het is daarbij zelfs mogelijk om een  VR-bril op te zetten en al om deze kast heen te lopen. Zo krijgt u pas echt een goede indruk van wat u allemaal van uw nieuwe kast kunt verwachten. Zeer handig ook als u de kast ontwerp voor een klant, die graag een zo duidelijk mogelijk beeld wil krijgen van hoe een nieuwe kast er straks in het echt uitziet. Met onze software is het mogelijk om snel een design te maken, waarbij u materialen gebruikt die uw klant het liefste terugziet. Alles ziet er levensecht uit, zodat u en uw klant perfect weten wat u straks voor kast kunt verwachten

Wilt u werken met ons 3D tekenprogramma voor kasten?

Ons 3D tekenprogramma voor kasten is de beste oplossing als u gelijk een goede indruk wilt krijgen van hoe uw ontwerp er straks in het echt uitziet. PaletteCAD is een pakket dat is ontwikkeld om eenvoudig in het gebruik te zijn, maar waar u wel professionele designs mee kunt maken. Daarbij geeft u na het afronden van het ontwerpen met onze software ook meteen een professionele presentatie. Ons pakket bestaat inmiddels ruim 20 jaar en wordt constant door ons verder ontwikkeld. We hebben een online demonstratie voor u klaarstaan, waarmee u een goede indruk krijgt van wat u van PaletteCAD kunt verwachten.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie