Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Het tekenprogramma voor stand design

Bent u op zoek naar goede software om een stand mee te ontwikkelen. Misschien heeft u een opdrachtgever die binnenkort op een beurs staat, of werkt u een bedrijf dat zich regelmatig op beurzen laat zien. Dan is het goed om hier software voor te gebruiken die krachtig is, maar waarmee u uzelf ook helemaal op het ontwikkelen van een stand kunt richten. Met PaletteCAD is het niet nodig om de technische kanten van de software in de smiezen te hebben. U kunt uzelf helemaal richten op het daadwerkelijk ontwerpen van uw stand. Dit zal uw creativiteit alleen maar ten goede komen.

Met een 3D tekenprogramma uw stand ontwerpen

Met ons stand tekenprogramma kunt u er op rekenen dat u een prachtige stand krijgt. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website om daar te zien wat voor mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben met ons programma. Het is alles in een software waarmee u in 2D een design maakt, dat dan eenvoudig in 3D om te zetten is. Met een 3D tekenprogramma uw stand ontwerpen is dan ook nog nooit zo eenvoudig geweest. Zodoende kunt u vanuit onze software ook gelijk een presentatie geven die alles mooi visueel maakt voor uw klanten.

Met ons stand tekenprogramma aan de slag

U vindt op onze website uitgebreide informatie over ons stand tekenprogramma. Zo kunt u eens bekijken wat er met onze software allemaal mogelijk is en hoe u ervoor zorgt dat u hier de mooiste ontwerpen mee maakt. We willen het u graag mogelijk maken om u helemaal te kunnen concentreren op het daadwerkelijke ontwerpen. Ons 3D tekenprogramma voor stand design blinkt niet alleen maar uit door het gebruiksgemak, maar bijvoorbeeld ook door revolutionair oppervlaktedesign en een innovatieve user interface.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie