Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Aan de slag met professioneel winkel design

Bent u op zoek naar een softwarepakket waarmee u een professioneel winkel design kunt maken? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die PaletteCAD u allemaal te bieden heeft. We hebben namelijk software ontwikkeld waarmee het maken van een goed 3D winkel design heel eenvoudig wordt. Kom hiervoor eens een kijkje nemen bij de mogelijkheden die we met onze software allemaal te bieden hebben. Op het gebied van design software voor een winkel ontwerp zult u geen krachtiger, gebruiksvriendelijker pakket kunnen vinden.

Professionele design software voor een winkel gebruiken

PaletteCAD is software die er helemaal op is ontwikkeld om het u zo eenvoudig mogelijk te maken om een inrichting van een winkel te ontwerpen. We willen graag dat u uzelf daarbij helemaal kunt storten op datgene waar u goed in bent, het daadwerkelijke ontwerpen. We raden u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben. Met onze software kunt u eenvoudig een ontwerp maken, maar u kunt daarbij ook snel een professionele presentatie geven. Uw klanten krijgen dan een duidelijk inzicht in hoe het ontwerp er straks daadwerkelijk uit komt te zien.

Meer weten over onze design software door winkel ontwerp?

We zijn al meer dan 20 jaar bezig met het doorontwikkelen van PaletteCAD. We vinden het heel belangrijk om onze klanten een unieke gebruikservaring te bieden. Zo hebben wij een gebruikersinterface ontworpen die heel eenvoudig in het gebruik is. Daarbij is het met onze software ook mogelijk om het design van een oppervlak tot in de kleinste details aan te passen. U maakt van uw ontwerp ook heel eenvoudig een 3D winkel design. Zo kunt u het op een mooie manier presenteren. Meer weten over onze software? We staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie